Kjøttpølser

Tradisjonstro middagspølse med god kryddersmak der pepper er mest framtredende. Pølsene er fylt med saftig storfekjøtt.

Ved koking skal pølsene trekke i varmt vann (ca. 80 grader) i 12-15 min. eller til de er gjennomvarme.

Pølsene kan også stekes på panne til de er fint brune og gjennomvarme.

Til middagsmat passer disse utmerket med god ertestuing, brun saus og gode kokte poteter til.

Innhold: Storfekjøtt, svinekjøtt, potetmel, salt, tørrmelk, vann, løk, pepper og krydder.
antioksydant E301, fuktighetsbevarende, konserveringsmiddel E250, E252 og E262.

Næringsinnhold pr 100 gr vare:
17,0 g fett, 811 kJ (194 kcal)
4,1 g karbohydrater, 9,6 g protein

Allergener: Melkeproteiner, laktose, selleriekstrakt og HVP fra soya.