Høstdrøm: Lammekoteletter

Enkelt, lekkert og smakfullt.

Dette er en lettlaget høstrett som tar 20-40 minutter å tilberede. Gjennom å gi potetmosen en smak av urter og hvitløs, bidrar du til å løfte lammekotelettene til nye høyder!

Ingredienser

Beregnet til fire porsjoner

1 kg lammekotelett

1 ts salt

1 ts pepper

2 ss olje

10 stk potet

2 ss smør

1⁄2 dl matfløte

2 båt hvitløk

2 ss finhakket frisk timian

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

Slik gjør du

1. Skrell poteter og kok dem i usaltet vann.

2. Mos potetene og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.

3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.

Foto: Matprat / Mari Svenningsen

For flere oppskrifter og tips: Besøk matprat.no